HJEM • OM OSS • BÅT OG UTSTYRLOGGBOKENTURBREVGJESTEBOKTA KONTAKTLINKERTAKK TIL

SPONSORER

nks_logo mi_logo

Ragna Hovdegard Bergersen

5 år - født 1/3-01. Ragna er familiens minstedame og vår lille solstråle. Hun er veldig sosialt anlagt og glad i å prate og kose. Ragna går i park på Nedre Bekkelaget, og kommer nok til å savne vennene sine litt. Hun er veldig god kompis med storesøstrene sine, så savnet blir nok ikke så altfor stort. Ragna henger med så godt hun kan på det meste de store jentene finner på, og klarer seg overraskende bra. Det store målet for Ragna er å lære å svømme.

Ingrid Hovdegard Bergersen

10 år - født 4/8-96. Ingrid er familiens turbo-propell. Høyt og lavt hele tiden, og med masse påfunn. Hun er mer enn klar for tur og har utrustet seg med fiskestang, krabbesnøre, dykkemaske, snorkel og svømmeføtter. Når Ingrid får utforske alskens småkryp, fiske krabber, kikke på fugler eller andre dyr blir hun lykkelig. Ellers spiller hun piano, danser og liker sang og musikk. Om vinteren liker hun å gå på ski - gjerne opp til Goffa på stølen.

Guri Hovdegard Bergersen

11 år - født 24/12-94. Guri har snakket mye om hvordan det var å leie seilbåt i Hellas i 2001, og endelig skal vi dra på tur med egen båt! Guri er den perfekte storesøster. Snill, hjelpsom og ansvarsfull. Hun er glad i skolen, flink med fysiske aktiviteter, og spiller piano. Også Guri er glad i sang og musikk og har vært med i Ormøy kirkes jentekor. Vinterstid liker Guri å ha ski på bena. Både bortover og nedover ski. En av favorittene er også å bygge snøhuler og borger.

Ingrid og Guri har sunget inn sin egen rap som du kan høre
ved å klikke her.

Åse Britt Hovdegard

38 år – født 16/8-67. Åse Britt har vokst opp langt fra havet i Ål i Hallingdal, men har siden hun traff Lars Ferdinand i 1993 storkost seg i seilbåt. Hun er sosialt anlagt og familiens administrator. Ordner med hverdagsaktiviteter og sosiale arrangementer i tillegg til sitt daglige virke som lønns og personalmedarbeider i NKS gruppen. Åse Britt er glad i naturen og fjellet og har hatt en klar påvirkning når det gjelder å trekke familien til fjells både titt og ofte. Hun er ansvarlig for undervisningen ombord og gleder seg til å samle familien, bo nærmere naturen og bestemme over sin egen tid et helt år. Åse Britt skal ha med masse bøker på turen og skal påbegynne studier i regi av NKS fjernundervisningen.

Lars Ferdinand Bergersen

43 år - født 17/5-63. Lars Ferdinand har vokst opp på Majorstua i Oslo og er 5 generasjon Oslogutt. Var fra han var 2 måneder gammel med mamma og pappa i båt. Under regattaer satt han og søsteren tjoret fast til mastestøtten i Killing N-19. Det ga ikke andre varige mén enn at han ble hektet på seiling. Fikk som 9 åring egen A-jolle og har siden vært på sjøen så ofte han kan. Til daglig jobber Lars Ferdinand som lydtekniker og daglig leder i Musikkloftet AS der han utfører oppdrag innen konsertlyd, tvlyd og plateinnspillinger. Han er mer enn normalt opptatt av elektroniske duppeditter, praktisk anlagt og fikser det meste.