HJEMOM OSS • BÅT OG UTSTYR • LOGGBOKENTURBREVGJESTEBOKTA KONTAKTLINKERTAKK TIL

SPONSORER

nks_logo mi_logo

Hurra!

Klikk her for utstyrsliste Hurra!

"Hurra!" er en Beneteau Oceanis 373 Clipper 2004 modell med serienummer 11. Bygget i Frankrike høsten 2003 og overlevert i mars 2004. Hurra! var godt utstyrt allerede da vi kjøpte henne og ble ytterligere utstyrt for utleie da vi fikk henne levert. Særlig var det sikkerhetsutstyr vi investerte i. Da hun ble kjøpt var det sameiet Hurra! som kjøpte henne - Harald Bergersen, Åse Britt Hovdegard og Lars Ferdinand Bergersen. Våren 2005 ville Harald Bergersen kjøpe egen båt og dette var mye av grunnen til at vi valgte å dra på en lang seiltur. Enten måtte Åse Britt og undertegnede velge å selge båten eller vi måtte finne på noe lurt. Hvorvidt valget vårt var lurt eller ikke gjenstår og se. Vi valgte i hvert fall å kjøpe ut Harald Bergersen for så å dra på langtur.

Det å utstyre en båt for langtur er ikke helt lett og langtfra billig. Jeg er foreløpig ikke sikker på at vi har valgt det rette utstyret og fra de riktige produsentene. Vi har prøvd å skaffe oss så mye informasjon som mulig ved å prate med folk, lese beretninger fra andre som har vært på langtur og ikke minst fulgt med på hjemmesidene til folk som er på tur nå. Det siste har vi hatt særlig mye glede av. Ikke minst fordi mye av opplysningene vi finner på nettet er forholdsvis ferske.
Klikk her for utstyrsliste Hurra!

Jeg har prøvd å sammenfatte en del av det vi har av utstyr om bord i en egen utsrtyrsliste. Jeg har også prøvd å skrive litt om hver enkelt ting. Det å evaluere vi har av utstyr er ikke så enkelt. Man lever jo tross alt med det man har og tilpasser seg.
Klikk her for utstyrsliste Hurra!