HJEMOM OSSBÅT OG UTSTYRLOGGBOKEN • TURBREV • GJESTEBOKTA KONTAKTLINKERTAKK TIL

SPONSORER

nks_logo mi_logo

Åttende turbrev fra Åse Britt.

Å ta med seg hele familien på langtur i en seilbåt et år kan by på utfordringer av mange slag. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Åse Britts åttende turbrev.


Syvende turbrev fra Åse Britt.

Vi dro til Cuba for å se den flotte øya, møte de ekte Cubanerne og se Fidel Castros land. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Åse Britts syvende turbrev.


Fjerde turbrev fra Ingrid.

Nå er vi ute på atlanterhavet på vei til Bermuda. Turen fra Cuba til Bermuda tar ca en uke. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Ingrids fjerde turbrev.


Fjerde turbrev fra Guri.

Nå er vi midt ute på havet, på vei til Bermuda. Det er ganske rolige dønninger nå, men for noen dager siden var de ganske ugreie. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Guris fjerde turbrev.


Sjette turbrev fra Åse Britt.

Fra St. Maarten dro vi videre til British Virgin Islands. Nå er vi i den Dominikanske Republikk. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Åse Britts sjette turbrev.


Turbrev 5.5 fra Åse Britt.

Torbjørn hadde veldig lyst til å komme og besøke oss i Karibien. Det hadde vi også lyst til. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer om hvordan det gikk.


Femte turbrev fra Åse Britt.

Etter å ha forflyttet oss rundt på de såkalte Windward Islands, fra Union Island i sør til Martinique i nord er vi nå kommet til Leeward Islands. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Åse Britts femte turbrev.


Gjesteturbrev fra tante Gunn Tove.

For tanter med så kjekke tantebarn, er det lenge å skulle være uten dem et helt år. Når ens eneste søster også er med på turen merkes det godt i hverdagen i Oslo. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Gunn Toves turbrev.


Tredje turbrev fra Guri.

Nå ligger vi i Blue Lagoon på st. Vincent. Det er ikke like fint vann her som på de andre øyene vi har vært på i Karibien, men det er en fin by. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Guris tredje turbrev.


Tredje turbrev fra Ingrid.

Da vi var på Kanariøyene kjørte vi en glassbunnbåt til en by som heter Puerto Mogan. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Ingrids tredje turbrev.


Fjerde turbrev fra Åse Britt.

Etter mange hyggelige uker på Kanariøyene med familie og venner på besøk ble det en drøy uke med forberedelse til Atlanterhavskryssingen. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Åse Britts fjerde turbrev.


Andre turbrev fra Guri.

Nå er vi på Tenerife på Kanariøyene, etter to uker i Marokko sammen med Tarik, Selma, Anne Cecilie og Khalid. Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Guris andre turbrev.


Tredje turbrev fra Åse Britt.

2 uker på rundreise i Marokko har gitt meg så mange inntrykk at jeg trenger noen dager å lufte hjernen på. Særlig fordi vi er vant til å loffe rundt på seilbåt i eget tempo. Men en fantastisk opplevelse har det vært!


Andre turbrev fra Ingrid.

Vi har vært i Marokko, og Ingrid har skrevet sitt andre turbrev.
Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Ingrids andre turbrev.


Andre turbrev fra Åse Britt.

Har du hørt om The Needles Channel? Det hadde ikke jeg før vi plutselig var der.
Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Åse Britts andre turbrev.


Første turbrev fra Guri.

Første turbrev fra Guri. Her får du blandt annet oppskriften på arme riddere.
Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Guris første turbrev.


Første turbrev fra Ingrid.

Ingrid har skrevet sitt første turbrev.
Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Ingrids første turbrev.


Første turbrev fra Åse Britt.

Klikk på bildet eller teksten over for å lese mer av Åse Britts første turbrev.