SPONSORER

nks_logo mi_logo

Hilsener fra desember 2005

Navn: Synne

E-Mail: synnecleo@hotmail.com

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Sat Dec 31 14:55:15 2005

Skrev...

Hei alle sammen!!! håper dere har det kult ute på havet. jeg ønsker dere et godt nytt år:-). hilsen synne,marita, Haakon ps. gratulerer med dagen Guri :-)


Navn: Hanne og Morten Sørli Ronæss

E-Mail: hanne.ronass@chello.no

By: Stavanger    Land:

Hjemmeside:

Dato: Sat Dec 31 12:08:24 2005

Skrev...

Glemte en ting: Grattis med dagen GT !!!


Navn: Hanne og Morten Sørli Ronæss

E-Mail: hanne.ronass@chello.no

By: Stavanger    Land:

Hjemmeside:

Dato: Sat Dec 31 12:06:58 2005

Skrev...

Hei ! Hvis Gunn Tove fortsatt er der, vil vi gjerne hilse og takke for julekort ! Heldige deg, som feirer jul i varmen! Vi har kost oss med tradisjonell julefeiring, og Oda's første julaften ble en endeløs lek med julepapir og bånd ;-) Kom gjerne og besøk oss til våren eller sommeren GT! Gjesterommet står klart. Flotte hjemmesider forresten ! Kos dere på turen videre!


Navn: Hedda Borge Svinø

E-Mail: marianne.borge@novartis.com

By: Oslo    Land:

Hjemmeside:

Dato: Fri Dec 30 21:15:11 2005

Skrev...

Hei Guri. Tusen takk for gaven. Jeg ble veldig glad for den. Jeg savner dere alle sammen.Gleder meg til jeg kan løpe bort til dere gjennom Storehullen.Håper dere har en fin tur. Mange klemmer fra Hedda.


Navn: Marianne Borge

E-Mail: marianne.borge@novartis.com

By: Oslo    Land:

Hjemmeside:

Dato: Fri Dec 30 21:10:55 2005

Skrev...

Kjære alle 5 + tante Gunn Tove. Ja, vi leser og leser og det er så utrolig. Tusen takk for koselige sms'er. Alltid kjekt å høre fra dere. Her er det vinter. Litt kaldt og litt snø. Har jobbet noen dager i julen, og har vært i veldig hyggelige juleselskaper både her og der. Har fortsatt besøk av både bestemor og besta. Det blir stille og rolig nyttårsfeiring her hjemme. Hedda har hatt smykket fra Guri på hele tiden med unntak av da hun sover. Ble veldig glad for det.Mandag er det full rulle igjen, så det frister å planlegge tur over til dere før dere drar :-) Mange hilsner og klemmer til våre kjære naboer fra oss i 4B


Navn: alvhild

E-Mail: alvhild@gmail.com

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Fri Dec 30 13:39:22 2005

Skrev...

Hei og vel overstått jul til dere og gjester. Har fått et par bilder fra Margrete og det ser ikke ut til at gjestene har det dårlig de heller. Vi har feiret jul i Skåne. Bodde i et uisolert sommerhus som fort ble døpt "kjylskåpet", men fikk med oss massevis av "storfamiliejulefeiring" både på svensk og norsk. Både ribbe, pinnkjøtt og juleskinke. I morgen er det allerede nyttårsaften og et helt nytt år kommer oss i møte med et vell av muligheter. Vi skal ha gjester her hos oss for siste gang på Oppsal. På tirsdag begynner vi å flytte inn i ny leilighet. Siden Gunn Tove er golfer kan jeg nevne at vi i løpet av juledagene rakk å golfe både i København og i Skåne før Kong Vinter syntes det ble nok og la over sitt hvite teppe. Ha en fantastisk nyttårsfeiring og en stor og god klem til lillesøstra mi.


Navn: Turid Hilde & Kåre Gåsbakk

E-Mail: kgasbakk@frisurf.no

By: Ål i Hallingdal    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 29 17:36:02 2005

Skrev...

Hei på dere. En flott reportasje i dagens Hallingdøl gjorde oss nysgjerrige på hjemmesiden deres. Kjempefin side som vi skal studere i ro og mak. Ser ut til at dere har det som plommen i egget, og jeg beundrer motet og viljen dere har vist med å ha realisert en slik drøm. Vi og liker oss på sjøen, med båten liggende i Tønsberg. Ha en fortsatt trivelig tur og kos dere i det nye året. Hils Gunn Tove fra oss. Hilsen fra oss i Kittilsvegen 8 Ål


Navn: sollan

E-Mail: solbjorg.oleivsgard@scandic-hotels.com

By: Jönköping    Land:

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 29 16:48:01 2005

Skrev...

Hei alle sammen! Skulle egentlig innom og jobbe litt, men ble sittende å lese og lese.....For en annerledes jul! Det höres kjempedeilig ut! Men vi har det ganske bra her også! Jula har gått kjempefort, har allerede hatt fri 1 uke...det synes jeg er lenge! Julaften var som forventet; litt stressende, men samtidig veldig koselig! Var i kirka, spiste julegröt, seinere svenskt julebord og SÅ var det alle julegavene...det tar sin tid! Blir alltid litt fundersom om det virkelig skal väre slik. Midt under julemiddagen i Vats hos Mette og Kalle hadde Eivind plutselig sagt; "Ja, skål for Jesus da!" Han hadde i alle fall fortstått att det var hovedpersonen! Juledagen begynte det å snö og etter det har det bare snödd og snödd.....og det er så deilig, jeg blir så glad når det er hvitt ute! Ellers i jula har det värt ganske stille og rolig, har värt mye med familien, värt på noen julefester med gode venner og ellers bare slappa av og värt ute i snöen. Akkurat nå er Joacim nede på badet og svömmer, Mikaela er hos kusinene og jeg tenkte som sagt jobbe litt.... Ble forresten veldig glad når dere skreiv att Hallingdölen hadde ringt; det var tidlig i höst att jeg tipsa om att dere var ute på Hurratur, men jeg trodde de ikke brydde seg. Det gleder jeg meg til å se! Ha det fortsatt koselig alle 5+2 og ha ett riktig godt nyttår! Stor klem frå oss 3 i Jönköping/Sollan PS. Tusen takk for kjempefint julekort!


Navn: tante Runa

E-Mail: runagaro@start.no

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 29 13:30:16 2005

Skrev...

Hei på dere alle 5. Står nå på farten for å stelle i stand til familiejulefest, men måtte ha litt kontakt med dere først.Vi kommer til å savne dere. Jeg kompanserer litt med å spille Julegryta. Takk for hyggelig julehilsen og klem fra tante Runa


Navn: Anne Berstad de Vries

E-Mail: Anne@deVries.no

By: Tønsberg    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Wed Dec 28 21:19:55 2005

Skrev...

Kjære nye venner !!! Håper dere har det fint . Vi feirer litt jul allikevel , kom hjem til ett ferdigpyntet julehus ;-) familie er godt¨å ha ;-) Savner det relativt behagelige livet men det var utrolig deilig å komme hjem også. Fælt å reise fra Janne og Steinar , har jo blitt så usigelig glad i de . Men .....vi hadde en flott tid og nå er det tilbake til det vanlige liv. Håper du har tid til å sende meg noen ord Åse Britt , veldig kjekt å bli kjent med deg og familien din og så håper jeg dere flytter hit .....vi har stor tomt ...hint hint hehe. Stor klem fra Anne x-fokkeslasken og oppvaskhjelpen til Janne


Navn: Johan Chr. Hovland

E-Mail: johan.hovland@elkem.no

By: Høvik    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Tue Dec 27 08:57:55 2005

Skrev...

Hei og hå! Takk for sist (Soon). Har tenkt en del båt de siste dagene, så jeg måtte ta en tur innom siden deres. Høres skrekkelig deilig ut! Her er det hvit jul. Hele familien var på ski forrige søndag, og jeg fikk en tur i knallfine løyper på Sollihøgda i går. Det blir lysere, og Kathinka har allerede ytret ønske om påsken i båt i år. Kanskje blir det både fjell og fjord. Jolla til land for å handle høres ut som et godt alternativ til votter, lue, snøbørsting og isskrape. Fortsatt God Jul og Godt Nytt År! Hilsen Eirik, Andrea, Kathinka og Johan.


Navn: marie

E-Mail: marie@igor-partner.no

By: Sandnes    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Mon Dec 26 10:43:20 2005

Skrev...

Kjære Hurra! Hyggelig å følge dere på reisen. Skjønner at dere må ha det fantastisk. Her er det frost og kaldt. Vi koser oss med fyr på peisen, lese hjemmesider og julekaffe. Ha det riktig bra. Beste hilsen fra Lille Blå


Navn: Thea

E-Mail: rune.dahl1112@chello.no

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Sat Dec 24 12:22:04 2005

Skrev...

Hei, Guri! Gratulerer med dagen!! Håper du får en fin bursdag selv om det sikkert blir en litt anderledes feiring...Det er uvant når jeg kommer på skolen og ikke ser ansiktet ditt i gangene... Håper dere får en fin jul og et super nyttårsfeiring!!! Masse klemmer fra Thea!


Navn: Oddrun Hovdegard

E-Mail: oddrhov@online.no

By: Ål    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Fri Dec 23 23:07:31 2005

Skrev...

Heisan, og riktig god jul og et godt og spennende nyttår ønsker jeg dere. Her går det i det tradisjonelle til jul, Martine lurer litt på dette treet vi har i stuen med alle de fine lysene på! Gratulere med dagen til Guri! Hilsen fra Oddrun & Arvid, Kirsten & Martine.


Navn: Gunnborg Midtdal

E-Mail: pmidtdal@broadpark.no

By: Lørenskog    Land:

Hjemmeside:

Dato: Fri Dec 23 20:57:25 2005

Skrev...

Kjære alle 5! Gratulerer med seilaset! Jeg har vært på jobb i dag og skal også jobbe 27. - deretter skal jeg ha fri til 03.01. Nå skal vi bare kose oss og slappe av - sosialt samvær med gode venner gleder vi oss til. Ønsker dere en koselig og annerledes julefeiring og et riktig GODT NYTT ÅR!


Navn: Kristin Bæra

E-Mail: kristin.baera@hotmail.com

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Fri Dec 23 09:23:20 2005

Skrev...

Hei og hopp, god jul og GRATULERER til Guri i morgen. Har lest og lest nå om ferden over havet og er bare så utrolig imponert over hva dere får til. Akkurat nå er jeg litt lei meg over at Gun Tove (takk for julekort fra deg forresten, sporty girl) ikke har med seg noe fra oss til dere. Må bare skylde på hektisk aktivitet og tiden som går altfor fort. Men i tankene er jeg hos dere ofte, og det er jo tanken som teller. Har noen sagt. Sitter alene på jobb, alle andre har fri og det har jeg også snart. Får besøk av mine foreldre i julen og gleder oss til det. Igjen; ha en riktig god jul og bursdagsfeiring. Er så glad turen har gått bra. Mange klemmer fra meg.


Navn: reidun westheim

E-Mail: reidun.westheim@sykehusetinnlandet,no

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Fri Dec 23 08:14:05 2005

Skrev...

Kjære alle fem! En Gledelig Jul ønskes dere alle sammen fra oss i Panorama veien på Gjøvik!Tante Billa kommer på besøk i dag,Alexander og Christian henter henne,og hun ba meg også hilse så mye til dere! Her er det nydelig julestemning ute.I natt kom det litt mer snø og det var så flott da jeg dro på jobb idag morges med alle tente lys rundt omkring.Gratulerer med flott seilas!Jeg var helt sikker på at dette skulle gå bra.Må si jeg er utrolig imponert!Nå må dere slappe av og kose dere i julen og nyte alt som nytes kan!Hilse til tante Tove også fra oss.HIlsen og stor klem fra Reidun,Per,Alexander og Christian.


Navn: Birgit Siljeholt

E-Mail: birgit.siljeholt@nedre-bekkelaget.gs.oslo.no

By: Sofiemyr    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 22 21:53:16 2005

Skrev...

Hallo alle sammen! Så flott å høre at dere er vel over Atlanterhavet! Vi snakker mye om dere på skolen og nå henger det et hyggelig julekort ved siden av kartet vi har i klasserommet!Vi får prøve på å snakke sammen litt igjen i Fronter(på nyåret)Hvis du orker da,Ingrid, skjønner det ble litt travelt for deg, men det var så mange som ville prate på en gang vet du!Jeg titter på bildet som mamma sendte meg på mobilen innimellom, det er godt å se smilet ditt, Ingrid!!!!Kos dere og ha en flott julefeiring! Hilsen Birgit - og mange 4. trinnselever som gjerne vil hilse!


Navn: vilde

E-Mail: vilde19b@hotmail.com

By: oslo    Land: norge

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 22 16:48:52 2005

Skrev...

Hei alle sammen! Takk for julebrevet det ser deilig ut og bade. Her er det snø og kaldt men fint for det. Jeg er forkjølet og må være inne hele tiden. I morgen får vi besøk fra Frankrike. Vi skal feire jul med dem. Ønsker dere en god jul og godt nytt år og en fin bursta til deg Guri!! HILSEN VILDE!!


Navn: sollan

E-Mail: solbjorg.oleivsgard@scandic-hotels.com

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 22 16:26:23 2005

Skrev...

Hei på dere! Nå blir det de siste linjene för jeg stempler ut og tar en vel fortjent juleferie (synes jeg i alle fall!) Har gjordt klar de siste juleinstruksene på jobben, så nå er det bare de hjemme som gjenstår.... Fikk ett bra tips i dag om en skål med grönsåpe under soffan.....lukter rent i hele huset..... vi får se vilken variant det blir. Julesnön som jeg skrytte så veldig av....den har liksom blitt borte! Det har regna og värt +grader, så dere kanskje får en hvitere jul enn vi får! Jeg håper forresten att vår lille julepakke har rekkt fram til GT... Helt til slutt vil jeg/vi önske dere en riktig, riktig GOD JUL & ett spennende og GODT NYTTÅR! Stor klem til alle fra Mikaela, Joacim og Sollan. En ekstra stor klem til Guri på bursdagen lördag; JA, MÅ HON LEVA! GRATTIS!!!!


Navn: Kjersti, Kent og Line

E-Mail: lysakerl@yahoo.no

By: Oslo    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 22 14:57:34 2005

Skrev...

Masse store juleklemmer til dere alle sammen og bursdagsklemmer til Guri! Ha en koselig jul og et godt nyttår. Hilsen Kjersti, Kent og Line


Navn: sollan

E-Mail: solbjorg.oleivsgard@scandic-hotels.com

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Tue Dec 20 18:16:49 2005

Skrev...

Hei! Det var nesten så jeg hadde tatt juleferie.....men jeg får slite meg gjennom 2 arbeidsdager til! Utrolig hvor mye som skal gjöres siste dagene bare fordi man skal ha fri noen dager....Ett hotell skal stenges til jul, det andre skal ha x antal vaktlister og oversikter over hvem som er ansvarlig og bla,bla.... Men torsdag ettermiddag går jeg!...og håper jeg får väre helt uten jobb til 2.januar. Blir deilig! Joacim skal kanskje jobbe noen dager i romjula. Det har faktisk blitt julestemning ute til og med, julesnön har kommet! Her i Jönköping har jeg innsett att jeg må väre fornöyd bare det er hvitt på bakken.... Klem fra meg


Navn: naboene i Alvheimvn.7

E-Mail: hagroven@online.no

By: Oslo    Land:

Hjemmeside:

Dato: Tue Dec 20 16:58:25 2005

Skrev...

Gratulerer med vel gjennomført overfart.Følger med på loggboken.Dere får garantert noen topp uker i karibia.Ønsker dere alle en god jul og et godt nyttår, fra oss i nr.7 God reise videre!!!


Navn: Tante Kari & Knut

E-Mail: kmberger@frisurf.no

By: Stavanger    Land: Gjett

Hjemmeside:

Dato: Mon Dec 19 21:31:51 2005

Skrev...

Kjære alle fem!! Først nå var jeg inne og så på loggboka deres igjen. Turte ikke før, forsto det kunne gjerne vart lenger over Atlanteren. Har levert julegave til Gunn Tove, håper jeg. Sendte den med Selma som var med oss på julemarked for 2 uker siden. Dere får kose dere med grønn jul som oss, bare med litt bedre temperatur. Julaften og St Hans pleier å ha omtrent 13 gr C og regn her i Stavanger. Arild og Karin kommer her med Øyvind, Hélène kommer fra Rouen, Lasse og Helen fra Bergen. Vi kan ikke klage da! Forøvrig passerte jeg flerkulturell pedagogikk-eksamen med en A. Så nå har jeg papir på at jeg kan, og er blitt superadjunkt. Godt jeg ikke vet hva jeg skal bli! Gi jentene gode juleklemmer fra oss og hvil dere litt på laurbærene etter den flotte prestasjonen. Skal forøvrig hilse fra Torvald som dere traff i Portugal og på Gran Canaria. Vi sang jula inn sammen sist onsdag på 6 konserter. Stor juleklem til dere alle fra tante Kari med tilbehør


Navn: Bjarne

E-Mail: bjarne@tomba.no

By:    Land:

Hjemmeside: www.tomba.no

Dato: Mon Dec 19 12:55:34 2005

Skrev...

Hurra for en flott kryssing, og gratulerer med en flott innsats. Litt av en opplevelse å krysse mållinjen etter tre uker og sette beina på bryggen i Rodney Bay? Antar at det myldrer av følelser, stolthet, glede, lettelse og mye annet som er vanskelig å sette ord på. Jeg ønsker dere en riktig god jul i Bequia, og en flott opplevelse videre. Dere har masse fine opplevelser foran dere. Hilsen fra Bjarne på TOMBA (som nå ligger i vinteropplag i Hardanger - båten altså)


Navn: Bård Høie

E-Mail: baard.hoie@tele2.no

By: Stavanger    Land:

Hjemmeside:

Dato: Mon Dec 19 12:28:38 2005

Skrev...

Jeg er innvitert med sønn, svigerdatter + 3 barn på tilsvarende tur over atlanteren som dere nå har gjennomført. Interessant å følge turen fra dag til dag, og særlig hvordan barna har hatt det. Jeg var selv litt skeptisk til ideen, men nå begynner forventningene å overta. God tur videre, og god jul i Karibien. Bård Høie


Navn: Borgny Feten

E-Mail: si-solb@frisurf.no

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Sun Dec 18 20:58:54 2005

Skrev...

Skjønar de har ein interessant tur. Kjekt å kunne fylgje med og sjå at alt går bra. Eg har no vorte pensjonist, og kosar meg. Har vore ein førjulstur til Mette i Troms, og ein til Stavanger for å besøkje sønene til Sigbjørn, og barnebarna hans. God jul frå oss begge to.


Navn: Ellen og Eigil Wekre

E-Mail: el-k-we@online.no

By: Oslo    Land: Norway

Hjemmeside:

Dato: Sat Dec 17 16:37:22 2005

Skrev...

Hei alle sammen


Navn: Olav Apneseth

E-Mail: olavapneseth@hotmail.com

By: Oslo    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Fri Dec 16 10:56:56 2005

Skrev...

Alle vi i 6a gratulerer med fullført seilas over Atlanteren! Det er godt å vite at dere er i god behold etter den tøffe overfarten. Vi håper at vi får flere reisebrev, og gjerne noen bilder. Vi skal snart ha juleferie, og vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!


Navn: Christine, Bjørn, Amanda, Paula

E-Mail: bjoernwj@online.no

By: Ormøya    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 15 21:18:24 2005

Skrev...

Hei alle sammen - Gratulerer så mye med vellykket overfart - 3 uker er jo god fart! Skjønner at det må være deilig å ha beina på landjorden igjen etter så mange dager ombord. Håper alt er vel med dere. Julen nærmer seg, og Amanda har lagt optimisten sin i opplag for lengst, seilbåten vår har akkurat fått presenning over seg - ligger i boblehavn på Malmøya - ikke så lenge til ny sesong her nord.... Vi misunner dere nå deilige dager på de karibiske øyer - kos dere og nyt livet! Vi følger med på nye turbrev / loggbøker. Spesiell God Jul ønskes fra Amanda til Guri. GOd Jul til dere alle også. Hilsen Johansen - DiBiagio familien


Navn: Gro Ellen & Co

E-Mail: boflaten@sensewave.com

By: Oslo    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 15 12:46:14 2005

Skrev...

Hei, alle sammen - og gratulerer med vel gjennomført bragd!!!! Godt å vite at dere er trygt i havn og kan nyte både tilbakeblikket på en vellykket overfart OG noen litt mer "ansvarsløse" dager med ro og søvn. Jeg syns dere er kjempetøffe som har lagt ut på en slik tur, men ser jo av logg'en at dere har full kontroll og ikke tar sjanser. Her i Oslo er det fortsatt ca 0-2 grader, ikke snø, og i dag er det strålende sol og flatt vann. Siden det nærmer seg jul, håper vi jo på noen snøfiller som får lov til å ligge i ro - særlig jeg som kommer fra "dalen"...Kos dere alle fem, God tur videre - vi høres! Klem fra Gro Ellen, Margrethe, Mads Erlend og Joar


Navn: Anne Johanne, Hans, Hanna og Agnes

E-Mail: hans.guttormsgaard@c2i.net

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Wed Dec 14 20:18:24 2005

Skrev...

Hei alle fem! Enda en gang:gratulerer med seilasen! Har nå leste meg bakover til søndag 20.11 og sitter igjen med et inntrykk av at dere til tross for ruskevær og mye vann rundt på alle kanter(!) fant roen og rytmen. Håper dere nå nyter det gode liv på St.Lucia og teller dagene til Guris bursdag og jul. Vi sender med Gunn Tove julegaver! Her har det vært og er intens adventsinnspurt med vår St. Lucia morgen og kveld,juleavslutninger på skolen og i barnehagne og ellers alt som skal skje før jul. Ta en dukkert og nyt livet for oss i varmen! Anne Johanne


Navn: sollan

E-Mail: solbjorg.oleivsgard@scandic-hotels.com

By: Jönköping    Land:

Hjemmeside:

Dato: Wed Dec 14 08:59:55 2005

Skrev...

GRATULERE!!!! Det var så godt å lese att dere var framme og alt har gått etter planen! Jeg må nok innrömme att jeg ble litt fundersom når jeg hörte att dere var selv (trodde att Martin var med), men det var jo ingen fare! Jeg unner dere virkelig sol, varme, avslapping og SÖVN nå, det har dere fortjent! Vi har hatt en hektisk periode på jobb og i tillegg har vi hatt besök av Egil m/fam en uke og Selma og Iver som er 10 måneder både krever og får mye oppmerksomhet. De er jo så söte att vi kunne ikke la väre å skjemme de bort. Og så fyllte Emil 5 år mens de var her og da måtte vi jo ha "kalas med gräddtårta"! Innimellom pröver vi å köpe litt julegaver, gjöre julegodteri og bare kose oss og nyte förjulstida. Kos dere og vär glade og lykkelige over en fantastisk prestasjon! Stor klem fra Sollan


Navn: Pia Holst

E-Mail: piaholst@c2i.net

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Tue Dec 13 20:24:03 2005

Skrev...

Kjære dere alle, idag har det vært Luciafeiring-først i parken, så i barnehagen!Så nå er magene våre fulle av lussekatter!Jari og Selma løp rundt og lekte blånisser etterpå-de tenker på vennen sin som er langt borte! vi gleder oss alle til å se dere igjen ha en varm og fredfylt julefeiring! -Mika,Jari,Nicola og Pia!


Navn: Nina og Johnny

E-Mail: nina.rin@online.no

By: Lier    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Tue Dec 13 19:31:55 2005

Skrev...

Hurra! Gratulerer med flott gjennomført tur! Har fulgt både dere og ARC med stor spenning. Her begynner sommerfuglene å samle seg - blir vanskelig å konsentrere seg om annet enn seilforberedelser de neste 6 månedene. Capella er på land i Drøbak. Gjennomgår opprusting og blir utstyrt med stag, nye kraner og diverse. Vi skal være på hytta i hele jula, og gleder oss til litt ro og fred, lange skiturer og til å slappe av sammen med våre finske venner. (De blir på Skarslia). KOS DERE MED VARME STRENDER, GRØNNE PALMER OG HERLIG MUSIKK! Ikke lett å være i dårlig humør med slike karibienrytmer! hilsen "leieboerne" i ÅL


Navn: Runa-Merete

E-Mail: runa@stikbakke.com

By: Oslo    Land: Norge

Hjemmeside: www.stikbakke.com

Dato: Tue Dec 13 12:28:21 2005

Skrev...

Kjære alle sammen! Vi er så glade for å vite at dere er trygt fremme på St. Lucia. Det må ha vært en utrolig tøff seilas med bare 2 voksne ombord. Nå håper vi at dere kan nyte flott vær og herlige badetemperaturer i Karibien de neste månedene. Her er det midt i julestria, med kakebaking, presanginnkjøp og avslutninger på skole og aktiviteter. Ute er det ikke særlig vintereventyr, temperaturene ligger rundt 0, altså ikke tid for ski. Kos dere videre. Klem fra Sofie, Sven og Runa-M


Navn: Kerstin Strand

E-Mail: kestr@online.no

By: Oppdal    Land: Norge

Hjemmeside:

Dato: Thu Dec 8 14:13:58 2005

Skrev...

Hallojsan! Mitt i julestria tenkte jeg tanken på Dere.....! Misunner dere litt ja. Det er jo koselig med litt julemas, men håper virkelig at alt går bra med dere og at det blir litt jul på båten deres også. Hans Olav og Stephanie hilser helt sikkert. Kos dokk og god jul! Hilsen fra sol og snø på Oppdal. Kerstin Strand


Navn: Kristin og Vilde

E-Mail: kristin.moerkved@power.alstom.com

By: Oslo    Land:

Hjemmeside:

Dato: Wed Dec 7 23:23:56 2005

Skrev...

Hei alle sammen, en liten hilsen fra Skrenten - som der først får i haug med andre hilsner nærmere jul..*s. Vi følger med der på ARC-sidene og leser værmeldinger og rapporter. Ser det er litt vind akkurat nå, men håper at det er akkurat passe for en ordentlig seilkick! Ellers savner vi deg spesielt Ingrid! (joda, joda - dere andre og.) Nyt en spesiell adventstid nå - her er vi så smått igang med skisesongen og øver på julespill. Store klemmer fra Vilde og Kristin (-og fra gutta også).


Navn: Ståle Kilen

E-Mail: staale@lightdesign.no

By: Drammen    Land: Ståle

Hjemmeside:

Dato: Mon Dec 5 14:34:20 2005

Skrev...

Fantastisk!!!! Dere gjør faktisk det mange av oss drømmer om. Kos dere, vær forsiktige og ta vare på hverandre. Drammen 05.12.05 kl 1400. +2 og regn.


Navn: Kari Mjøset

E-Mail: villasolheim@gmail.com

By:    Land:

Hjemmeside:

Dato: Mon Dec 5 10:41:16 2005

Skrev...

Heisan ! Vi følger ferden over Atlanteren her oppe i nord. Det er i hvert fall en som er veldig spent på om hun får møte dere til jul, nemlig Andrea Paola. Ellers er dere helt klart savnet på skolen og SFO. Her på SFO går det sin vante gang med juleverksted og lek. Vi ønsker dere en riktig varm og strålende jul og et fantastisk nytt år. Hilsen alle små og store på Nedre Bekkelaget SFO.